Şeytan | Konular | Kitaplar

Allah'ın takdir ettiği rızkı engel olamazsın

Rızk Allah tarafından verilir. Kimin ne kadar rızk yiyeceği, nereden nasıl o rızka ulaşacağı Allah tarafından takdir edilmiştir. Bellidir. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.

Sen her ne yaparsan yap Allah bir kişinin senin aracılığınla rızklanmasını istiyorsa buna engel olamazsın. İstediğin kötülüğü yaparsan yap elbet o rızkı Allah verir.

Eğer Allah bir kişinin rızkının daha fazla olmasını istemiyorsa da bir şekilde birşeyleri vesile eder ve o rızkı vermez. Sen kötülük yapsan da yapmasanda, büyü yapsan da yapmasanda rızkında yoksa Allah yedirmez. Varsa da ne yaparsan yap söke söke yedirir.

İslam inancı budur. Herkes rızkı kadarını yer. Birileri ya da birşeyler vesile olur.

Yok efendim falanca ev almış arsa almış araba almış ben hemen hocaya gideyim de fazla büyümesin iflas etsin diyenler.. boşuna ümitlenmeyin. Engel olamazsın. Eğer Allah o kişiye o imkanları verecekse senin yapacağın kötülüğü de göstertip temizlettirir. Yok o kişinin iflas etmesini kaderinde varsa sen büyücüye gitsende gitmesende o kişi zaten iflas eder. Sebeb olup bir de üstüne günaha girmene gerek yok.

Yok efendim karı-koca arası çok iyi bozuvereyim deme sakın. Yaptığın karşılığını elbet ödersin. Senin hanende de huzur kalmaz. Dünyan zehir zıkkım olur. Ne yaparsan kendine yaparsın. O mutsuzluk o büyü yaptığın kişinin imtihanı olur ve sen o kişinin cennete gitmesine vesile olacak sabrı göstermesine vesile oluverirsin.. Ama sen yaptığınla cehhennemin dibine boylarsın. düşman bellediğine cennetin kapısını açarken, kendini de cehennemi layık görüverirsin..



Otur düşün, kimsenin etlisine tuzlusuna karışmayanlar kazanır. Kötülük yapanlar elbet cezasını çekerler. İnsanlar için hayırlısını dilemek lazım.


Kücük düşünme, bizim düşmanımız kapı komşumuz değil, annemiz babamız, amcamız, dayımız değil.. Bizim düşmanımız ingilizler, fransızlar, almanlar, yunanlılar, ermeniler.. Yanlış anlamayın. onların da islam düşmanı olanları. Din düşmanlarıdır bizim düşmanlarımız.

oturun düşünün. kendinize şekil düzen veriniz. dünyaya bakış açınızı değiştiriniz.


Allah'ın bir kul için takdir ettiği rızkı engel olamazsın. Birşeyler vesile olur o kişi yine ulaşır. Ama sen yaptığınla kalırsın. Ve bedelini ödersin!

Altın harflerle yazsın bunu yazan,
Kendisi düşer Eller için kuyu kazan...